Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sisse Pernille Busk
Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.
Opskrift
Denne formidable dessert er bygget op om en lækker tyk tærteskal af chokolade mørdej. Tærte skallen fyldes op med et lille stykke mazarin for fylde samt hjemmelavet salt karamel sauce, der bl.a. skal være med til at forstærke den gode smag af desserten som helhed. Derudover har vi et cremet element i form af mørk mælkechokoladecreme samt et knasende element af krystalliseret chokolade, som man med fordel kan ligge sorbeten på. For at runde denne lidt søde dessert af, skal der naturligvis være et syrligt element, som vi får i form vores røde skovsyre samt Kastbergs Passionsfrugt Sorbet.
Det er en velafrundet dessert, der har elementer af både surt, sødt og salt, og så er den perfekt med vores syrlige sorbet.
Ingredienser
Chokolade mørdej
Saltkaramel
Mazarin
Mørk chokoladecreme pisket til flødeskumskonsistens
Mørk krystalliseret chokolade
Rød skovsyre
Kastbergs Passionsfrugt Sorbet