Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Passionsfrugt Sorbet

Kastbergs Passionsfrugt Sorbet er chokoladens gode ven

Passionsfrugten er helt sin egen. Den vokser under varme himmelstrøg og har en tekstur som ingen andre. Dens smag er sød, men med et klart syrligt element. Kastbergs Passion Sorbet anvendes hele året, om sommeren begejstrer den i ishuse og om vinteren pares den ofte med chokolade, hvor dens syrlighed danser med chokoladens kraftige profil.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Masser af passionsfrugt

Eksotisk smag af passionsfrugt

I denne friske passionsfrugt sorbet med fantastisk smag af tropisk passionsfrugt får man virkelig en smagsoplevelse, udover det sædvanlige. Passionsfrugten er en lækker, let syrligt smagende frugt med gult frugtkød, heraf den flotte lysegule farve i isen. Frugten bruges primært i juice eller desserter, som det også er tilfældet her.

Passionsfrugten stammer oprindeligt fra Brasilien, men lidt ligesom det er tilfældet med eksempelvis vanilje, er den blevet importeret til andre verdensdele og den gror nu, eller kan gro, i alle lande med tropisk klima og kan derfor i dag findes i både Sydamerika, Asien og Afrika.

På billedet til højre kan man se en alternativ måde at bruge is og sorbet i fx cocktails. Her er det en lækker Pornstar Martini lavet med bl.a. vores passionsfrugt sorbet som smagsgiver.