Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Felix Hirschmüller
Opvokset i Menden ved Dortmund, og en allerede erfaring kok og dessertkok. Felix har arbejder som netop dessertkok på den 1- stjernede Michelin restaurant “Der Schnedier” og siden på Camers Schlossrestaurant, som ligeledes er en et-stjernet Michelin-restaurant. I Dag er han souschef på Restaurant Coast, Sylt
Opskrift
Idéen til at kombinerer gulerod og appelsin opstod på et af vores jam-session møder, møder hvor der er højt til loftet, så de gode idéer kan få lov til at vokse. Det er der altså kommet denne lækre gulerods dessert ud af med gulerodskage og appelsin sorbet samt flere lækre gulerodselementer.
Gulerødder er en helt speciel ingrediens i bagværk. Ikke blot tilføjer de farve og tekstur, men de tilfører også en sødme, som er svær at opnå med andre ingredienser. Gulerødder er rige på sukkerarter, som producerer det naturlige sukkerstof fruktose. Fruktose er en type sukker, som giver en blid og rund smag og er ikke lige så syntetisk som hvidt sukker. På grund af fruktosens unikke sammensætning, har den også den egenskab at hæmme dannelsen af æggenskum. Det betyder, at gulerødder kan give en dejlig saftig konsistens til kagen uden at den bliver tør og porøs.
Ingredienser