Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Appelsin Sorbet

Kastbergs Appelsin Sorbet er et alsidigt produkt, som anvendes både sommer og vinter

Appelsin er en citrus frugt er måske den mest anvendte citrusfrugt, for den velkendte friske sur-søde smag giver den mange anvendelseformål, ikke mindst som juice. Kastbergs Appelsin Sorbet anvendes i ishuse om sommeren og på restauranternes dessertkort om vinteren, hvor den er i sæson.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Friskpresset appelsinjuice

Appelsin - Inspiration til køkkenet

Den bedste måde at opnå den fulde smag af appelsinen er at bruge både saften og skallen. Skallen har en rig smag og aroma, der kan give maden en karakteristisk citrusduft og -smag. Appelsin kan tilføje en frisk og syrlig smag til salater og dressinger. Prøv at tilføje appelsinsaft og reven appelsinskal til en klassisk vinaigrette-dressing, eller brug appelsin som en af ingredienserne i en frisk og sommerlig salat. Appelsiner kan også bruges i marinader til kød eller fisk, hvor de syrlige noter giver kødet en ekstra dimension.

Appelsin kan bruges i alt fra hovedretter til desserter. Ved stegning af kød kan du tilføje appelsinjuice til panden og lade det redde ud til en lækker sauce. Appelsinens syrlighed kan også bruges i forskellige asiatiske retter, hvor den kan tilføje en sød og sur smag. I desserter kan appelsin bruges som en vigtig ingrediens i kager, tærter og sorbet.

Et andet tip er at bruge appelsin i drikkevarer. Appelsinjuice er fantastisk som en base i cocktails, hvor det giver en frisk smag og fint skær til drinken. Appelsin kan også tilsættes til varm chokolade eller te, hvor det giver en sød og aromatisk smag.

I denne Appelsin Sorbet bruger vi den absolut bedste friskpressede appelsin juice, vi kan finde, og til gengæld kvitterer den med en virkelig lækker, læskende og let is, der kan bruges til alverdens ting. På billedet til højre kan man fx se en dessert drink, hvor den benyttes som element i Champagne Gelé også kaldet Champagne Mimosa, som gør sig godt som velkomstdrink, helt

Du kan naturligvis også bruge appelsin sorbeten i lækre desserter, som vi naturligvis har nogle gode eksempler på nedenfor, hvor den benyttes i eksempelvis: