Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sisse Pernille Busk
Tidligere landsholdskok Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry.
Opskrift
En dessert, der virkelig skiller sig ud, er Jordbær Romanoff med jordbær marineret i appelsin sukker og Cointreau, vanilje creme, makroner og jordbær sorbet, afsluttet med en appelsin tuille. Jordbær er naturligt søde og saftige, og når de marineres i appelsin sukker og Cointreau, tilføres de et ekstra lag af kompleksitet. Appelsinsukker tilføjer en let citrusaroma, som komplementerer jordbærrenes sødme uden at overdøve dem, og marineringen gør desuden jordbærrene en smule blødere. Vanilje creme tilføjer en rig og cremet smag, der harmoniserer med jordbærrenes friskhed og den lette bitterhed fra Cointreau. Vanilje har en måde at balancere og forene forskellige smagsnoter. Makroner tilføjer crunch og en let nøddeagtig smag til desserten, der bryder med de andre teksturer og smage. Til sidst har vi jordbær sorbeten, der både og cremet og selvfølgelig bidrager med en ren og kraftig jordbærsmag, der passer perfekt i desserten.
Ingredienser
Jordbær RomanoffJordbær marineret i appelsin sukker og cointreauVanilje cremeMakronerAfsluttet med en appelsin tuille