Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.
Opskrift
Jeg er vild med tonka, for med noter af kokos, kirsebær, vanilje og mandler er kombinationsmulighederne mange, særligt frugter med kraftig smag er velegnet. Denne ret er med vaniljemarineret ananas, som komplimenterer tonka smagen helt perfekt. Denne Karamelliserede ananas med Tonka Bønne is er helt fænomenal.
Ingredienser
4 scoops Kastbergs Tonkabønne is
12 skiver vaniljebagt ananas
Dulce leche creme
Coral tuille
Lidt grønt
Vaniljebagt ananas:
1 ananas uden skræl og halveret på langs
150 g sukker
50g muscovado sukker
2 dl rom
2 stænger Frisk vanilje eller 1 spsk vaniljekorn som paste
2-3 dl multifrugt juice
Lidt salt
Skal af ½ appelsin (i både uden den hvide hinde)