Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sisse Pernille Busk
Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.
Opskrift
En af årsagerne til at denne dessert fungerer så godt er kontrasten mellem de forskellige smage og konsistenser. Brownien er sød og tæt, chokoladecremen er cremet og mild, og passionsfrugtens syrlighed skaber en god balance i desserten. Samtidig tilføjer passionsfrugt sorbeten en friskhed, som bryder med den tunge og søde smag af chokoladen og brownien.
Derudover er sorbeten med til at skabe et rigtig flot farvespil i denne dessert, så det også er en rigtig visuelt flot udseende dessert, man sætter tænderne i.
Ingredienser
Mælkechokolade Brownie
Kakao Gelé
Chokolade Creme
Passionsfrugt Broken Gel
Tempereret Mælkechokolade
Krystalliseret Chokolade
Kastbergs Passionsfrugt Sorbet