Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.
Opskrift
Smagen af en mælkesnitte er sød og mild, med en blød og cremet konsistens. Kagebunden er ikke særlig sød, men fungerer som den perfekte base for det søde fyld. Cremen er let og luftig, men stadig fyldig og blød, som smelter i munden. Sammen giver kage og fyld en behagelig smagsoplevelse. I denne dessert har jeg taget udgangspunkt i den kendte mælkesnitte, som jeg har lavet min egen variant af. Fyldet er lavet på creme cheese, for mere fylde og tyngde.
Ingredienser
Kastbergs Kirsebær Sorbet
Chokoladekage
Creme cheese fyld
Dolce de leche
Flage salt