Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Jon Horskjær

Udlært som kok i 2009 og har siden arbejdet, som bl.a. køkkenchef hos Café Evald og Brasserie i Silkeborg. Jon er en meget dygtig kok, som er inspireret af det franske køkken og hylder gode råvarer og hele jord til bord konceptet.


Opskrift

Pære Belle Helene med appelsin sorbet

Pære Belle Helene er en klassisk fransk dessert, der både er simpel men alligevel elegant. Den indeholder en pærer pocheret i sirup, vanilje is, chokolade sauce og ristede mandler. Så hvis du leder efter en dessert, der får dine gæster til at huske dig, er dette lige noget for dig. Når man bider igennem den knasende chokoladeskal, får man en sød og saftig pære i munden. Pæren er kogt i en sirup, der giver den en intens sødme, men også en let syrlighed. Chokoladesaucen er lavet af mørk chokolade, der giver en dyb bitter smag, som balancerer sødmen fra pæren

Ingredienser

Pocheret pære
Chokolade sauce
Ristede mandler
Quenelle af Kastbergs Appelsin Sorbet

Private File - Access Forbidden