Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.
Opskrift
På den dejlige bund af en porøs pavlova, har vi tilsat hindbærkompot og Kastbergs dejlige friske hyldeblomst sorbet. En frisk dessert, som mange gæster elsker. Kan også laves med hindbær sorbet. Pavlovas sprøde marengsbund, luftige flødeskum og friske bær serveret med is og sorbet skal prøves, og man kan tilpasse den årstiden med sæsonens smage, i dette tilfælde med friske hindbær og hyldeblomst sorbet.
Ingredienser
Pavlova
Hindbærkompot
Friske hindbær
Kastbergs Hyldeblomst Sorbet