Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Hyldeblomst Sorbet

Forfriskende cremet Hyldeblomst Sorbet lavet af Joachim Kastbergs egenudviklede hyldeblomst saft

Frisk, lækker og læskende sorbet, der bliver et sikkert sommerhit. Hyldeblomst sorbet har en balanceret smag, der er både sød og let syrlig.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Hyldeblomst

Aromatisk hyldeblomst sorbet

For mange er duften og smagen fra hyldeblomst synonym med sommer, og mange kender den fra hjemmelavet saft, som er produceret med hyldeblomster fra haven eller lokale hegn som er høstet, medens den er i sæson fra juni til midt juli.

Hos Kastbergs har ismager Joachim Kastberg udviklet sin egen opskrift på en hyldeblomstsaft, der er optimeret til anvendelse i is og sorbet is. Denne unikke opskrift sikrer, at den velkendte smag af hyldeblomster bevares og fremtræder med den karakteriske blomsterrige smag med noter af pære og tropiske frugter.

Kastbergs Hyldeblomst Sorbet er særligt populær i sommerperioden, hvor den ofte nydes i ishuse og i restauranter, hvor den serveres med jordbær, melon og andre lækkerier som en velsmagende dessert.

Klik her for at se mere om desserten til højre med syltet melon og hyldeblomst sorbet.