Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

André Schneider

Siden 2004 har André Schneider været chef de cusine på Glücksburg Strandhotel, her laver han og hans team mad i gourmet kvalitet, som serveres i hotellets restauranter herunder Restaurant Felix som er noteret i Michelin Guiden.


Opskrift

Sommer dessert med rabarber sorbet

I sommerperioden er der så mange lækre lokale råvarer at arbejde med. Jer har jeg lavet denne sommerdessert, med en velkendt kombination med hvid chokolade og jordbær, serveret med Kastbergs Rabarber Sorbet, bagt rabarber og biscotti med rabarber. Sommerdesserter er lette og forfriskende, og dejlige når solen skinner. Derudover kan en sommerdessert være en god mulighed for at udforske unikke ingredienser og skabe spændende smagskombinationer.

Velbekomme

Ingredienser

Hvid Chokolade mousse med kerne af jordbær
Bagt rabarber
Biscotti med rabarber
Kastbergs Rabarber Sorbet