Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

André Schneider

Udlært på et af Schleswig Holstens kulinariske højborge – Gluckbürg Strandhotel, og er idag køkkenchef på Hotel Alte Post i Flensburg Centrum.


Opskrift

Youghurt Jordbærkage med rabarber sorbet

Dette er en klassisk dessert, jordbærkage, med et twist. Her er det en Yougurt jordbærkage, anrettet med finthakkede pistacienødder, isomalt og endelige Kastbergs Rabarber Sorbet. Jordbærkage er en klassisk dessert, som de fleste mennesker nyder at spise. Den søde aroma og smag af jordbærkage er blevet en favorit for mange mennesker.

En af de primære faktorer bag den velkendte og elskede smag af yoghurt er syrligheden. Den høje mængde af mælkesyre i yoghurt skaber en smag, der ofte beskrives som “frisk” og “levende”. Når denne smag kombineres med sødmen i jordbærkage, skabes der en kontrast, der får smagen til at springe ud af tallerkenen. På samme tid giver jordbær en lækker frisk smag, og deres saft og sødme er altid et hit.

Ingredienser

Yougurt Jordbærkage med chokoladenet
Fint hakkede pistacienødder
Isomalt
Karamelcremé
Kastbergs Rabarber Sorbet