Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Peter Daniel Madsen

Altid nysgerrig. Med den egenskab har Peter arbejdet og dygtiggjort sig hos bl.a. Noma, Geranium, Acme i New York og Tom Aikins i London Her har han ladet sig inspirerer af andre dygtige kokke og fået udviklet sin syn på råvarer, originalitet og fået en udviklet forståelse for verdens forskellige køkkener. Med denne solide ballast, fungere Peter som både køkkenchef og gastronomisk chef fra Madklubbens asiatisk inspirerede Hanzo restauranter.


Opskrift

Yuzu dessert med æble sorbet

På Hanzo er omdrejningspunktet det store asiatiske køkken. Denne yuzu dessert har en bund af lækker yuzu mousse, serveret med en quenelle af Kastbergs æblesorbet og kaffir lime olie. Således fremstår desserten frisk og fyldig. Derudover giver den meget lille pæreformede frugt også et pift af bitterhed, der giver en kompleks og dyb smag. Yuzu har også en blød og subtil sødme, der afbalancerer syrligheden og bitterheden, hvilket giver den en perfekt smagsbalance.

Ingredienser

Kastbergs Æble Sorbet
Yuzu mousse
Kaffir lime olie
Krystalliseret hvid chokolade

Private File - Access Forbidden