Kastbergs inspiration til desserter med is og sorbet

På Kastbergs inspirations side finder du alverdens lækre desserter og idéer til, hvordan du kan bruge is og sorbet. Der kommer hele tiden nye til, og der er relevante desserter til alle årstider. Vi får tit billeder af lækre desserter med is og sorbet fra vores gode kunder, som glædeligt deler ud af deres flotteste dessert kreationer. 

Denne side er skabt for at give dig som kok, der leder efter input til desserter, nye idéer til hvad der skal på menukortet næste gang. Du må således stjæle med arme og ben, eller bare låne dele af vores indhold. Det er helt op til dig. 

Kastbergs vil også gerne udfordre de dygtige kokke rundt omkring i de professionelle køkkener og ser gerne, hvordan du har brugt vores lækre is og sorbet i dine desserter. Et godt eksempel på nogen, der har været kreative i deres brug af vores is fremgår af billedet ovenfor, hvor en af vores fine kunder sågar har brugt is som en del af en lækker dessert, hvilket du kan læse mere om. 

I alle desserter på denne side bruges der naturligvis Kastbergs is eller sorbet, og vi har derfor en meget stor samling af desserter med is og sorbet. Mange af disse kan tilpasses årstiden, bl.a. ved brug af forskellige is og sorbet, da vi har varianter, der passer til alle sæsoner