Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.


Blog

Bedste Kastbergs ishuse i København

Her kan du læse, nogle gode råd til, hvordan du vælger et godt ishus, og samtidig giver vi dig en række tips til, hvor i København du kan finde et godt ishus, der forhandler Kastbergs Gourmet-Is

Der er ikke noget bedre end at slå sig ned i solen på en varm sommerdag og nyde en lækker is. Men hvordan vælger du det bedste ishus i København? Når der er så mange forskellige muligheder. Her vil vi nu give dig nogle gode tips og tricks til at finde det bedste ishus i byen.

Der er rigtig mange gode bud på ishuse i København, og der er mange højtprofilerede ishuse, også ishuse, der ikke nødvendigvis forhandler Kastbergs. Her kommer eksempelvis Østerberg is til tankerne, og naturligvis, kan vi ikke komme udenom, at Ismageriet, er et meget vellidt og godt ishus. Dette er tilfældigvis også stedet, hvor vores egen ismager og ejer af Kastbergs Gourmet-Is, Joachim Kastberg, selv var i lære for at lære at lave is. 

 

5 ting man bør overveje

Der kunne nævnes mange flere ting, man bør overveje, før man bestemmer sig for, hvor man tager hen for at få en god is, men vi ved også godt, at et besøg hos et ishus mange gange er en spontan beslutning. Derfor vil vi naturligvis holde os til de mest enkle og indlysende overvejelser

Beliggenhed

Beliggenhed er naturligvis værd at overveje, da det fx er en længere tur, hvis du skal bevæge dig fra den ene ende af byen til den anden. Derfor må dit udvalgte ishus, naturligvis gerne være tæt på enten hvor du arbejder, eller hvor du bor. Det kan også være, at du er ude på en mindre tur, sightseeing eller bare er på weekend tur, og derfor kan det være oplagt at kigge efter et sted at holde en is-pause i et område, hvor du godt kunne tænke dig at bruge lidt ekstra tid, fordi det måske har noget ekstra at byde på? Der har vi flere gode muligheder og forhandlere på attraktive og indbydende lokationer i København, hvilket vi kommer nærmere ind på om lidt.

Kundeanmeldelser

Som med så mange andre ting, kan et hurtigt tjek af kundeanmeldelser på eksempelvis trustpilot eller lignende være en god indikator på, hvorvidt et produkt er værd at købe, eller et ishus er værd at besøge. Derfor, tjek gerne anmeldelser ud inden du beslutter dig, det kan også være på virksomhedens google business page, der typisk vil komme frem ved en søgning efter virksomheden. 

Pris

Pris har bestemt en betydning for mange, for hvem vil betale spidsen af en jetjager for et par kugler is? Derfor bør denne også tages i betragtning. Selvfølgelig vil man gerne betale for kvalitet, og måske er det bedre at give 5 kroner ekstra for en isvaffel, med rigtig god is, end at betale den smule mindre for en smagløs og krystalliseret is?

Kvalitet og brand

Disse to ting hænger naturligvis tæt sammen. Undersøg derfor, om der er et ishus, i det område du gerne vil besøge, der sælger et af dine yndlings-is. Vi vil naturligvis slå et slag for, at du besøger et af de efterhånden mange ishuse rundt omkring i landet, inklusive en del af disse i København, der sælger Kastbergs Gourmet-Is.

Udvalg

Udvalg giver måske sig selv, og det er ikke sikkert, det er muligt at se, ud fra ishusets hjemmeside, hvilket udvalg den ligger inde med, men alt andet lige er det vigtigt at overveje, om de har varianter, der passer til dig og dine præferencer.

Ishuse med Kastbergs Gourmet-Is i København

Ishuset “Nyhavn 40”

Hos Nyhavn 40 går man ind i et ishus, der har hele pakken. Først og fremmest er det et lille hyggeligt sted med is, sorbet og softice i fokus, og ligger inde med mere end 30 forskellige varianter af Kastbergs Gourmet-Is. De har derfor et meget bredt udvalg og noget til enhver smag, og sælger endda vores lækre softice også. Derudover må man jo sige, at dette er et ishus, der ligger i et yderst attraktivt område lige midt i det historiske, flotte og meget aktive område midt i København, netop Nyhavn, som navnet naturligvis angiver. Der er mange ting at se, goder steder, at gå eller sidde og nyde sin is, og mange lækre restauranter at spise ved, enten før eller efter dit besøg hos ishuset. 

Desuden har dette sted fået adskillige flotte anmeldelser både for lækker is, men også for den gode og venlige betjening, Jan og hans medarbejdere leverer.

Herkules Pavillionen 

Når man ankommer ved Herkules, opdager man hurtigt, at det er et både historisk, flot og meget specielt sted man er kommet til, på den gode måde. Stedet er nemlig i sin tid bygget til kong Christian IV som et privat lysthus og ligger for enden af kavalergangen i Kongens Have. Dens nuværende arkitektur stammer fra 1773, hvor Herkules Pavillionen blev restaureret. Det var bl.a. her, at den fik sin karakteristiske firkantede niche i midten af bygningen, hvor Herkules skulpturen blev placeret flankeret af toskanske søjler på begge sider. Siden 1999 har stedet været indrettet bl.a. som kulturcafe, og indeholder den dag i dag, bl.a. café og ishus i sommerhalvåret. Vi er beærede over, at et så historisk sted, forhandler vores is. Lokationen af Pavillionen taler i høj grad for, at dette kunne være et godt sted at nyde en lækker is, da man både kan nyde den flotte arkitektur af denne bygning samt det nærtliggende slot, og selvfølgelig tage en gåtur eller sidde og slappe af i de smukke omgivelser i Kongens Haven med en lækker is.  

Ice cream parlor (Gothers Gade) 

Ice Cream Parlor i Gothersgade er et nyåbnet ishus, startet af selskabet bag restaurantkæden Madklubben, der i øvrigt også driver restauranter under navne som eksempelvis Hanzō, Frankies samt Bistro Royale, som er den restaurant, ishuset ligger i forlængelse af i Gothersgade. Sent på sommeren i 2023 opstod der en mulighed for at overtage de små lokaler på Gothersgade 5, og her sprang man altså hurtigt til, da lokationen var fremragende, og begyndte at overveje, hvad de kunne bruges til. 

 

Du har altså nu nogle rigtig gode bud på, hvor du kan gå hen for at få en lækker is, og nyde denne i lækre omgivelser i nogle af de smukkeste og mest historiske områder af København. 

Hvis du har lyst kan du her også læse mere om Historien om Ishuse.
Du kan også læse mere om vores Ishus Koncept lige her.