Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Amarene Kirsebær Is

Frisk og cremet flødeis med søde og store Amarena kirsebær berømte for deres intense smag.

De velkendte Amarene Kirsebær med den kraftige smag mixes sammen med flødeisen og skaber en vaskeægte klassisk jule-is.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Amarene kirsebær is

Lækker Amarene Kirsebær

Endnu en af vores lækre flødeis her med lækre kraftigt smagende amarene kirsebær. Denne is er typisk brugt i juletiden og er særligt velegnet hertil, men kan nydes hele året.

Amarene kirsebær er kendt for deres intense, søde smag og deres saftige konsistens. De er også kendt for deres mørkerøde farve, som gør dem til den perfekte tilføjelse til julens farvepalet. Amarene kirsebær dyrkes primært i Italien, men spredes også til andre dele af verden, som Spanien og USA. I Italien bruges amarene kirsebær traditionelt i en dessert kaldet panettone, som er en slags sød brød, og i Italiensk is, gelato. Disse desserter serveres ofte til jul i Italien, men er også populære hele året rundt.

I andre dele af verden bruges amarene kirsebær ofte som tilbehør til pandekager eller vafler, men også som topping på yoghurt og is. De bruges også i cocktails og i bagværk som muffins og kager. På grund af den intense sødme og farve, er amarene kirsebær også populære som pynt på kager og desserter i julen.

Amarene Kirsebær isen bygges op i lag, hvilket hos Kastbergs betyder følgende. Is som denne tappes ud af bøtterne af 3 omgange. I hver omgang hælder vi en skefuld med lækre amarene kirsebær i isen, som så bliver mixet i isen med god gammeldags håndkraft. Dette gentages 3 gange, indtil bøtten er fyldt og der er godt med amarene indhold fordelt i hele bøtten.

Denne proces går igen ved flere af Kastbergs andre is, der ligeledes får tilsat noget fyldt. Dette kunne fx være Bananasplit is, Citron Hvid Chokolade Lakrids is, Saltet Karamel is samt Hvid Chokolade is.