Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Bananasplit is

Bananasplit is er en klassiker, som er rig på smag af rigtige bananer

Joachim Kastberg har lavet hans version af den klassiske dessert - Banana Split - som er lavet med frisk mælk og fløde og ikke mindst modne bananer samt karamel- og chokoladesauce.

God til dessert

God til isvafler

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Egenudviklet karamelsauce

Bananasplit isen - Helt bananas

Nogle vil sige, at det er en gal mands værk. Vi kalder det bare ordentlighed, for når vi laver Kastbergs Banana Split skal det gøres rigtig. Så naturligvis bruger modne bananer, for modne bananer smager mest af banan. Alle bananer skal håndskrælles og laves til is i løbet af 20 minutter. Det tager lidt tid, men smager helt rigtigt.

Når vi har skrællet bananerne og lavet det til bananis, bygger vi bananasplit isen op i 3 lag, med et lag bananis, en tyk stribe saltet af vores hjemmelavede saltet karamelsauce og en skefuld chokoladecreme, der forsigtig blandes sammen til et lag bananasplit is. Denne proces gentages yderligere 2 gange, alt sammen med håndkraft.

Vi har desuden lavet en lækker gourmet shake, bl.a. med Bananasplit is, til din inspiration, som du frit kan benytte. Vi ynder at kalde den ‘Caramello Bananas’.

Du kan her også læse meget mere om, hvorfor vi elsker bananasplit.