Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Kastbergs version af is med hvid chokolade er både lækker og cremet.
Simpelt og lækkert, Kastbergs hvid chokolade is er den dejligt cremede flødeis tilsat flydende hvid chokolade fra Callebaut. Isen bliver lagt i 3 lag og den hvide chokolade æltes møjsommeligt ind i isen med håndkraft.
Bedst ved ca. -16
God til dessert
God til isvafler
Håndlavet
Lokale råvarer
Med mælk og fløde
Solidt håndværk
Hvid chokolade er kendt for sin fyldige, rige smag og sprøde konsistens. Som kok har du sandsynligvis allerede haft chokoladen på menuen til desserter og konfekt.
Først og fremmest er det vigtigt at forklare, hvad hvid chokolade faktisk er. Hvid chokolade adskiller sig fra mørk chokolade ved, at den ikke indeholder kakao solids, men i stedet er lavet af kakaosmør, sukker og mælk. Mange kokke undgår hvid chokolade, fordi den kan være svær at arbejde med, men med den rigtige teknik kan du skabe madoplevelser, som dine gæster vil huske.
En oplagt mulighed for at bruge hvid chokolade er i desserter. Den cremede smag af chokoladen passer perfekt til søde ingredienser som bær, frugt og nødder. Prøv at tilsætte hvid chokoladestykker til din yndlingspandekageopskrift eller lav en lækker cheesecake med en bund af hvid chokoladekager.
Hos Kastbergs er vi vilde med hvid chokolade, og vi laver naturligvis en hvid chokolade is, hvor vi hælder flydende hvid chokolade i isen, som røres nænsomt rundt i hånden, således der er fyld af hvid chokolade i alle kugler af lavet af vores hvid chokolade is.