Inspiration

Frosé

Cocktail opskrifter med Kastbergs Is

Kastbergs Cocktails er et koncept, hvor vi hos Kastbergs laver en masse lækre opskrifter på kendte og mindre kendte cocktails på en ny og innovativ måde. Vi bruger nemlig is som smagsgivere i vores cocktails og specielt vores sorbeter er særligt velegnede i cocktails på grund af deres kraftige og rene smag. Dette vil du kunne se eksempler på nedenfor.

Ikke nok med at dette er en ny og anderledes måde at bruge is og sorbet, så kan det faktisk være med til at reducere spild i køkkenet. Vi ved nemlig udmærket, at det nogle gange skal gå hurtigt i det professionelle køkken, og at der kan ske fejl. Is kan blive efterladt ude lidt for længe. Dette er naturligvis ikke godt for isen, men skulle det ske, kan man altså stadig bruge isen i cocktails, selvom der skulle have dannet sig is-krystaller. Dette betyder nemlig ikke noget når isen alligevel skal blendes og blandes med alkohol i en cocktail. 

Når du bruger is og sorbet i dine cocktails, slipper du samtidig for al bøvlet med at knuse eller blende isterninger, da du allerede har en lækker og iskold cocktail. Disse cocktails kan naturligvis nydes hele året, men er særligt lækre en varm sommerdag, hvor en kold forfriskning er specielt behagende.