Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Jeppe Hjulstad
Jeppe er uddannet kok fra Hjerting badehotel og tjener fra Henne Kirkeby Kro. Jeppe er naturligt påvirket af sine læremestre Preben Madsen og Hans Beck Thomsen, som har præget Jeppe i retning af det klassiske franske køkken, hvor særligt brasserie konceptet optager Jeppes interesse. Idag er Jeppe indehaver af Café Stranden ved Henne Strand.
Opskrift
Vinteren er en tid, hvor folk gerne vil hygge sig og nyde lidt ekstra forkælelse. En vinterdessert kan være med til at gøre dine kunders oplevelse på din restaurant endnu bedre, og skabe en god helhedsoplevelse ved brug af sæsonens råvarer og herigennem skabe dybde i din menu. Dette er en lækker vinterdessert, hvor vi arbejder med årstidens lækkerier som æble og jordskokker, som spiller perfekt op imod den lækre vaniljeis.
Ingredienser
Kastbergs Vaniljeis
Æble
Ristede hasselnødder
Jordskokke chips
brunet smør