Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Jon Horskjær
Udlært som kok i 2009 og har siden arbejdet, som bl.a. køkkenchef hos Café Evald og Brasserie i Silkeborg. Jon er en meget dygtig kok, som er inspireret af det franske køkken og hylder gode råvarer og hele jord til bord konceptet.
Opskrift
Tarte Au Citron Meringuées er en klassisk fransk dessert, der er lige så lækker, som den er elegant. Med sin smøragtig kageskorpe, syrlige citroncreme fyld og luftige marengstopping er den en perfekt afslutning til ethvert måltid, og vil helt sikker tilfredsstille dine gæster. Citron meringues er en perfekt balance mellem sødt og surt, blødt og sprødt, fedtet og luftigt. Den kombination af smage og teksturer er meget tiltalende for vores smagsløg.
Ingredienser
Dej
Citroncreme
Marengs
Quenelle af Kastbergs Vaniljeis