Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Steffen Villadsen
I 2006 blev Steffen uddannet kok og har siden været på en misundelsesværdig rejse som kok. Han har arbejdet på Michelin kok Den Røde Cottage, inden han blev hentet ind som køkkenchef som afløser for selveste Michel Michaud på Molskroen ved Ebeltoft. I dag er Steffen i gang med næste kapitel på sin gastronomiske rejse, i sin rolle som Gastronomisk Chef på Sjette Frederiks Kro
Opskrift
Champagne og vanilje danner en luksuriøs mousse, der fungerer som dessertens base. Den fløjlsbløde konsistens og subtile sødme af vanilje supplerer champagnens sprøde friskhed. Denne kontrast skaber en dybde i smagen, der er både beroligende og spændende. De friske jordbær tilføjer en naturlig sødme og syrlighed, der skaber balance i desserten. Deres saftige tekstur og intense smag bryder moussens blødhed og tilfører en frisk dimension til desserten, samtidig med, at de skaber en smuk farve og visuel appel til desserten. Vores marengskys er kendt for deres lette og luftige konsistens, der smelter i munden. Marengskys tilføjer en knasende tekstur, der kontrasterer moussens blødhed og jordbærets saftighed. De kandiserede hasselnødder tilføjer crunch til desserten. Deres knasende tekstur skaber en spændende kontrast til de bløde og luftige elementer.
Til sidst har vi jordbær sorbeten, som skaber en kold kontrast i desserten samtidig med, at den bidrager med sin frugtige smag, og er derfor den perfekte afslutning på måltidet.
Ingredienser
Champagne/vanilje mousse