Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Tobias Evers
Tobias Evers blev i 1999 uddannet kok på Hotel Casino Im Park i Nordrhein Westphalen. Han blev i 2007 tilknyttet, som souschef på Restaurant Coast og blev chef de cuisine i 2009, siden har han dygtigt ledet det ambitiøse køkken ind i Michelin guiden.
Opskrift
Her er det en frisk forret, med flamberet fersk laks, i en pikant paprikasauce, med frisk ærte puré og Kastbergs dejlige Olivenolie is. Den flamberede laks og unikke aroma vil helt sikkert falde i god jord med sin lette og friske smag. Olivenolie isen har en frugtagtig og let bitter smag, der passer perfekt til laksens naturlige karakter.
Velbekomme
Ingredienser
Flamberet laks
Ærte og ærtepuré
Paprika Sauce
Kastbergs Olivenolie Is