Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Tobias Evers

Tobias Evers blev i 1999 uddannet kok på Hotel Casino Im Park i Nordrhein Westphalen. Han blev i 2007 tilknyttet, som souschef på Restaurant Coast og blev chef de cuisine i 2009, siden har han dygtigt ledet det ambitiøse køkken ind i Michelin guiden.


Opskrift

Flamberet laks med Olivenolie Is

Her er det en frisk forret, med flamberet fersk laks, i en pikant paprikasauce, med frisk ærte puré og Kastbergs dejlige Olivenolie is. Den flamberede laks og unikke aroma vil helt sikkert falde i god jord med sin lette og friske smag. Olivenolie isen har en frugtagtig og let bitter smag, der passer perfekt til laksens naturlige karakter.

Velbekomme

Ingredienser

Flamberet laks
Ærte og ærtepuré
Paprika Sauce
Kastbergs Olivenolie Is