Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sisse Pernille Busk
Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.
Opskrift
Denne dessert er tænkt som en moderne udgave af den klassiske italienske Tiramisu. Desserten er blevet brudt lidt op i sine enkelte elementer, hvor vi har mascarpone creme i rigelige mængder, der skal give os det cremede indtryk fra den klassiske version. Derudover har vi det sprøde element i form af både ladyfingers men også den flotte tuille.
Det vel nok mest kendetegnende element for tiramisu’en er kaffen. Dette får vi her i form af en kaffe gele, som bliver skåret rigtig flot ud og anrettet, og som i øvrigt er rigtig let at flytte rundt på. Denne skal dog parres med noget sødt og sprødt, for at skjule konsistensen af gele, hvilket vi allerede har i desserten i forvejen. Til sidst serveres desserten desuden med vores Espresso Honning Is for at give det sidste skud af kaffesmag til desserten.
Ingredienser
Kaffe gele
Mascarpone creme
Ladyfingers
Khalua broken gel
Krystalliseret mørk chokolade
Tuille
Urter
Espresso Honning is