Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Kokos Sorbet

Lækker, cremet og eksotisk kokos sorbet

Denne nyhed fra Kastbergs er en dejlig cremet og lækker kokos sorbet, der med sin søde og parfumerede smag samt fyldige fedme straks sender tankerne mod mere eksotiske himmelstrøg.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Lokale råvarer

Eksotisk og parfumeret kokos sorbet

Mange muligheder med Kokos

Kokos er en populær ingrediens i mange forskellige retter, herunder også i dessertkøkkenet. Kokos kan bruges i alt fra kager, is, mousse og andre desserter, og den tilføjer ikke kun en unik smag, men også en dejlig, blød konsistens. Ikke mindst kan man fx lave kokos sorbet eller is til brug i en smagfuld dessert.

Som beskrevet har kokos sorbet en både cremet og parfumeret smag og fyldig fedme, og den giver rigtig mange muligheder i det ambitiøse og innovative køkken. Den kan typisk parres med andre frugter såsom hindbær eller de mere eksotiske som fx mango og lime, der skal give noget syrligt modspil til den elegante kokos.

Kokos er også velegnet i cocktails, som vi har lavet et eksempel på, og som kan ses til højre/ovenover. Det er en lækker Kokos Mojito, som smager både lækkert og eksotisk. Du kan selvfølgelig også lave lækre desserten med sorbeten. Michelin kronede Glücksburg Strandhotel har lavet denne lækre dessert kaldet Caribbean Coconut med Kokos Sorbet.