Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Mango Sorbet

Kastbergs Mango Sorbet er elsket af børn og voksne

Mango er en fantastisk tropisk frugt, hvis modne frugtkød har en varmgul farve og en smag der er frisk og sød. Denne cremede Sorbet er både en favorit blandt børn om sommeren og populær på menukortet hos restauranter om vinteren, hvor dens velkendte profil træder i kræft blandt vinterens smage.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Tropiske Frugter

Søde mangoer

Modne mangoer er en af de sødeste frugter vi har, som gør den velegnet i dessertkøkkenet. Foruden sødme har den en silkeagtig tekstur, og Kastbergs Mango sorbet, er altså lavet med modne de modne frugter.

Således er sorbeten en frisk sød sorbet, med en cremet silkeagtig tekstur, som gør den til en favorit i en vaffelis, men også på restauranter. I restauranterne bruges sorbeten i desserter gennem hele året, gerne serveret med friske bær og knas.

På billedet til højre, er der et eksempel på en anden måde, man kan benytte mango sorbeten: Gin Hass med Lemon og Mango Sorbet. Ydermere kan du se 2 gode desserter, der ligeledes serveres med den lækre sorbet herunder: