Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sie können Kastbergs Gourmet-Eis von Schleswig-Holsteins führenden Food-Service-Großhändlern liefern lassen.
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig ist gelernter Koch, Gastronom in Fredericia und Inhaber der Brok-Hartvig Studios, wo er als Konzept- und Entwicklungskoch sowie als Sparringspartner in der Lebensmittelbranche arbeitet.
Eine Weiterentwicklung des mittlerweile legendären Cocktails von Barkeeper Kim Hass, der hier mit Kastbergs Zitronen und Mango Sorbet zubereitet wird. Sehr lecker und sehr einfach.
Ingredienser
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig is een opgeleide chef-kok, restaurateur in Fredericia en eigenaar van Brok-Hartvig Studios, waar hij werkt als concept- en ontwikkelingschef en sparringpartner in de voedingsindustrie.
Een doorontwikkeling van bartender Kim Hass‘ inmiddels legendarische cocktail Gin Hass, die hier is gemaakt met Kastbergs Lemon en Mango Sorbet. Zeer smaakvol, zeer eenvoudig en ontzettend lekker.
Wij raden aan om onderstaande gin van Njord Gin te gebruiken. Lees hier meer over Njord Gin.
Ingredienser
4 cl Comeback Quinine Njord Gin
3 bollen Kastbergs Lemon Sorbet (schepmaat 30)
1 bol Kastbergs Mango Sorbet
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.
En videreudvikling af bartender Kim Hass, efterhåndende legendariske cocktail Gin Hass, som her er lavet med Kastbergs Lemon og Mango Sorbet. Meget velsmagende, meget nemt og meget lækkert
Vi anbefaler at bruge nedenstående gin fra Njord Gin, som du kan læse mere om her
Ingredienser
4 cl Comeback Quinine Njord gin
3 scoops Kastbergs Lemon Sorbet (skestørrelse 30)
1 Scoop Kastbergs Mango Sorbet