Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Med denne Saltet Karamel Is får man en sostifikeret nydelse af sød saltet karamel og cremet flødeis
I en base af karamelis bliver der masseret 3 lag af flydende saltet karamelsauce, som tilsammen giver en perfekt balanceret smag af salt karamel.
Bedst ved ca. -16
God til dessert
God til isvafler
Håndlavet
Lokale råvarer
Med mælk og fløde
Saltet Karamel
Denne søde og salte smag, blev først kendt i 1977, da den franske konditor Henri Le Roux fra Quiberon udviklede smagen, ved at tilsætte hans hjemegns kendte saltede smør i karamel massen. Siden har saltkaramel taget dessert verdenen med storm.
Kastbergs fortolkning af saltet karamel is har den helt perfekte afrundede smag af saltet karamel. Hverken for meget eller for lidt, bare lige tilpas. Den er helt ulig andre salt karamel is og giver en unik smagsoplevelse. Isen bygges op i tre lag, hvor der i hvert lag kommer en skefuld af den saltede karamel sauce i, der efterfølgende røres nænsomt ud i hvert lag, således der er godt med smag og fyld i hver en skefuld is.
Karamelsaucen er vi meget stolte af, da den er lavet på Kastbergs egen opskrift, og hvis der er noget, vi godt kan lide hos os, så er det egenudviklede råvarer, og desuden samarbejder med lokale virksomheder, hvor det naturligvis er Give Konfekture, der laver den for os. Du kan læse mere om vores egenudviklede salte karamelsauce her.
Til højre kan man se et af mange eksempler på, hvordan saltet karamel isen kan udnyttes. Her i en shake, vi ynder at kalde Caramello Bananas. Den kan naturligvis også bruges i lækre desserter som i eksemplerne nedenfor: