Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sisse Pernille Busk
Tidligere landsholdskok Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry.
Opskrift
Til alle os der elsker chokolade. Denne dessert handler om at få så meget chokolade ind som muligt, uden at desserten bliver for tung. Denne chokolade dessert er chokolade med chokolade, men kombineret med den kraftige og syrlige smag fra solbær, som er to smage, der passer virkelig godt sammen.
Når vi spiser chokolade, frigøres endorfiner i vores krop, som giver os en følelse af lykke og velvære. Denne umiddelbare følelse af glæde er en af årsagerne til, at vi er så vilde med chokoladedesserter. Chokolade har en unik smag, der er lidt bitter men også sød og cremet. Denne blanding af smag er helt enkelt uimodståelig.
Ingredienser
Mazarin
Lys chokolade creme
Chokolade crumble
Chokolade gelé med salt
Solbær brokken gel (blendet gelé)
Mørk temperer chokolade
Vanilje coral
Skovsyre
Kastbergs ChokoladeIs