Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Chokoladeis

Chokoladeis lavet med rigtig chokolade

En ukompliceret og klassisk chokoladeis lavet på den egenudviklede Kastbergs Dark Chokolade (72,7%), der balancerer på smagen mellem blød og mørk.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Is med egenudviklet chokolade

Chokoladeis lavet på egenudviklet mørk chokolade

I 2017 var Joachim Kastberg i Paris, for at besøge Callebauts udviklingsafdeling Or Noir. I dette helt særlige hus, arbejder nogle af verdens bedste chocolatiers og hjælper virksomheder, som Kastbergs, med at lave deres helt egen chokolade.

For Chokolade er ikke bare chokolade, der er stor forskel på, hvordan chokolade fremstilles og med hvilke ingredienser. Hos Or Noir, fik Joachim hjælp til at blande en chokolade, som ikke alene har en unik smagsprofil, men også er optimeret til at indgå som ingrediens i is.

Produktet hedder Kastbergs Dark Chokolade og har et kakaoindhold på 72,7% og fremstår som en frugtig chokolade, men uden den velkendte bitre eftersmag. Kastbergs Chokolade is har en lidt højere fedtprocent, og går derfor rigtig fint med noget syrligt, og kan let formes som kugle eller quenelle.

Isen er naturligvis lækker i mange former, både i en lækker vaffel om sommeren eller i en flot dessert, som du kan se to eksempler på her: