Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Jon Horskjær
Udlært som kok i 2009 og har siden arbejdet, som bl.a. køkkenchef hos Café Evald og Brasserie i Silkeborg. Jon er en meget dygtig kok, som er inspireret af det franske køkken og hylder gode råvarer og hele jord til bord konceptet.
Opskrift
Pære Belle Helene er en klassisk fransk dessert, der både er simpel men alligevel elegant. Den indeholder en pærer pocheret i sirup, vanilje is, chokolade sauce og ristede mandler. Så hvis du leder efter en dessert, der får dine gæster til at huske dig, er dette lige noget for dig. Når man bider igennem den knasende chokoladeskal, får man en sød og saftig pære i munden. Pæren er kogt i en sirup, der giver den en intens sødme, men også en let syrlighed. Chokoladesaucen er lavet af mørk chokolade, der giver en dyb bitter smag, som balancerer sødmen fra pæren
Ingredienser
Pocheret pære
Chokolade sauce
Ristede mandler
Quenelle af Kastbergs Appelsin Sorbet