Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Felix Hirschmüller
Opvokset i Menden ved Dortmund, og en allerede erfaring kok og dessertkok. Felix har arbejder som netop dessertkok på den 1- stjernede Michelin restaurant “Der Schnedier” og siden på Camers Schlossrestaurant, som ligeledes er en et-stjernet Michelin-restaurant. I Dag er han souschef på Restaurant Coast, Sylt
Opskrift
Jeg holder meget af skoven, faktisk er jeg også uddannet skovarbejder, og denne dessert er min hyldest til en god gåtur i skoven – “a walk in the woods”. Derfor har jeg fx lavet denne flotte sten af lækker græsk yoghurt som “hjørnesten” i denne flotte dessert. Stenen af græsk yoghurt samt de øvrige elementer er lavet med det formål, selvfølgelig at spise dem, men også for at imitere ting man kan finde i skovbunden på en frisk gåtur.
Ingredienser