Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Perfekt balance af cremethed, sødme og smag af vanilje er hvad, der kendetegner denne vaniljeis med vanilje fra Madagaskar
Kastbergs Vanilje Is er lavet med frisk mælk og fløde, blandet til et fedtindhold på 8%. Hertil er der i isen tilsat Bourbon Vanilje fra Madagaskar. Denne Klassiker indgår i både moderne men også mere kendte desserter på alle gastronomiske niveauer og kan let formes til en quenelle for at give et flot look til dit mesterværk af en dessert. Selvfølgelig kan den også nydes i en lækker isvaffel i ishuset.
Bedst ved ca. -16
God til dessert
God til isvafler
God til quenelle
Håndlavet
Lokale råvarer
Med mælk og fløde
Vaniljeis i desserter
Vaniljeisen er lavet på vores batch maskiner, som giver isen en dejlig cremet konsistens, og de store vanilje pearls giver en rig smag af vanilje. Så foruden konsistens og vanilje-smagen har man mulighed for at forme isen til at indgå i velkomponerede desserter som kugle eller quenelle.
Vanilje kan kun dyrkes få steder på jorden, hvor klimaet er helt rigtigt. Vaniljen i vores is kommer fra Madagaskar, hvor man har helt særlige traditioner og metoder for dyrkning af vanilje. Her er man mester i at dyrke vanilje, og den har en særlig rig og kompleks smagsprofil.
Vaniljens dyrkningsproces tager mange måneder og gennemgår flere faser, der tilsammen er med til at udvikle vaniljebønnen fra grøn og smagløs til sort, sød og smagfuld samt parfumeret. Processen er vildt spændende, og du kan læse meget mere om den spændende proces med opdyrkning og bearbejdelse af vores Madagaskar Bourbon vanilje lige her.
Der kan desuden laves mange lækre desserter med vaniljeis, nogle klassiske og andre mere innovative desserter. Flere eksempler på sådanne desserter med vaniljeis kan ses lige nedenfor: