Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Peter Daniel Madsen
Altid nysgerrig. Med den egenskab har Peter arbejdet og dygtiggjort sig hos bl.a. Noma, Geranium, Acme i New York og Tom Aikins i London Her har han ladet sig inspirerer af andre dygtige kokke og fået udviklet sin syn på råvarer, originalitet og fået en udviklet forståelse for verdens forskellige køkkener. Med denne solide ballast, fungere Peter som både køkkenchef og gastronomisk chef fra Madklubbens asiatisk inspirerede Hanzo restauranter.
Opskrift
Kakigori er en traditionel japansk isdessert bestående af fint shaved ice, der er drizzet med forskellige sirupper og ofte toppet med kondenseret mælk eller andre lækkerier. Det er essensen af japansk sommer, og dens popularitet har spredt sig langt udover øernes grænser.
Rabarber sorbet tilføjer en dejlig syrlighed til den søde og milde kakigori, hvilket skaber en spændende kontrast, mens vaniljeisen, med sin cremede og runde smag, balancerer hele herligheden. Den syrlige og friske rabarber komplementeres af vaniljeisens sødme og fylde, hvilket giver en kompleks, flerdimensionel smagsoplevelse.
Ingredienser
Kakigori med:
Rabarber Sorbet
Vaniljeis