De bedste ingredienser

Gode råvarer giver god flødeis, sorbet og softice

“Vi har en forpligtelse overfor os selv og vores kunder til kun at bruge de allerbedste råvarer”

Joachim Kastberg

Lige siden Joachim startede Kastbergs Gourmet Is, har han arbejdet tæt sammen med leverandører for at finde de bedste ingredienser. For det er ingredienserne og den kærlige behandling heraf, der giver den helt fantastiske smag i vores is, sorbet og softice.

Her gør joachim frisk mælk fra Them klar til is produktion

Frisk mælk fra Them

Under 40 km fra vores ismejeri i Herning ligger Them Andelsmejeri i den midtjyske landsby Them. Siden 1888 har Them lavet mejeriprodukter, af god mælk fra lokale gårde. Det gør de fortsat, og er det mejeri i Danmark, som ligger tættest ved sine gårde. Den fjerneste ligger kun 30 km fra Them.
 

Egenudviklet Chokolade

Joachim Kastberg har sammen med Callebauts udviklingsafdeling i Paris udviklet Kastbergs Dark chokolade. Chokoladen er på 72,7%,smagsprofilen er dyb, let syrlig og med noter af friske bær. Den er lavet, så den passer perfekt til at blive frosset sammen med isen, så den har det helt perfekte knæk. En lækker egenudviklet ingrediens.

Joachim har her plukket en kasse jordbær

Danske jordbær fra Samsø

Vi bruger masser af danske jordbær fra Samsø i vores is og sorbet. Disse er af en unik sort, som er særligt intense i både smag og farve. På Samsø gror jordbærrene under helt særlige klimatiske forhold, som er perfekte til jordbær.

Læs mere om vores jordbær her

Store saftige Ben Tron Solbær

Danske Solbær

Vi mener, at vi skal bruge dansk frugt og danske bær, når det er muligt. For med dansk avlede bær og frugt er kvaliteten i særklasse, vi har styr på avleren og ikke ikke uvæsentligt, er transporten kortere. For hvorfor transportere råvarer længere end højst nødvendigt!
Af samme årsag får vi vores solbær, af sorten Ben Tron, til vores solbær sorbet fra Kjellerup, kun ca. 45 km vores adresse i Herning.