De bedste ingredienser
Gode råvarer giver god flødeis, sorbet og softice
“Vi har en forpligtelse overfor os selv og vores kunder til kun at bruge de allerbedste råvarer”
Joachim Kastberg
Lige siden Joachim startede Kastbergs Gourmet Is, har han arbejdet tæt sammen med leverandører for at finde de bedste ingredienser. For det er ingredienserne og den kærlige behandling heraf, der giver den helt fantastiske smag i vores is, sorbet og softice.
Frisk mælk fra Them
Egenudviklet Chokolade
Joachim Kastberg har sammen med Callebauts udviklingsafdeling i Paris udviklet Kastbergs Dark chokolade. Chokoladen er på 72,7%,smagsprofilen er dyb, let syrlig og med noter af friske bær. Den er lavet, så den passer perfekt til at blive frosset sammen med isen, så den har det helt perfekte knæk. En lækker egenudviklet ingrediens.
Danske jordbær fra Samsø
Vi bruger masser af danske jordbær fra Samsø i vores is og sorbet. Disse er af en unik sort, som er særligt intense i både smag og farve. På Samsø gror jordbærrene under helt særlige klimatiske forhold, som er perfekte til jordbær.
Danske Solbær
Vi mener, at vi skal bruge dansk frugt og danske bær, når det er muligt. For med dansk avlede bær og frugt er kvaliteten i særklasse, vi har styr på avleren og ikke ikke uvæsentligt, er transporten kortere. For hvorfor transportere råvarer længere end højst nødvendigt!
Af samme årsag får vi vores solbær, af sorten Ben Tron, til vores solbær sorbet fra Kjellerup, kun ca. 45 km vores adresse i Herning.