Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Peter Daniel Madsen
Altid nysgerrig. Med den egenskab har Peter arbejdet og dygtiggjort sig hos bl.a. Noma, Geranium, Acme i New York og Tom Aikins i London Her har han ladet sig inspirerer af andre dygtige kokke og fået udviklet sin syn på råvarer, originalitet og fået en udviklet forståelse for verdens forskellige køkkener. Med denne solide ballast, fungere Peter som både køkkenchef og gastronomisk chef fra Madklubbens asiatisk inspirerede Hanzo restauranter.
Opskrift
Regnbue isen er velkendt, og kan i og for sig laves i mange varianter, omend den mest kendte variation er vanilje, jordbærd og chokolade. Her er det Hindbær sorbet, der tilfører en syrlig og frisk dimension til isen, som kontrasterer perfekt med den søde og rige smag af chokoladeis. Vaniljeisen binder disse to yderpunkter sammen med sin bløde, cremede og velkendte smagsprofil. For en kok er balance nøglen til en hver rets succes. Sødme, bitre undertoner og den rene vaniljesmag repræsenterer en komplet smagspalette, som kan tilfredsstille ethvert kræsent ganen.
Derudover er der et fængslende farvespil i desserten, og den er desuden let at tilpasse til sæsonen, hvis man laver sin egen som i tilfældet her. Eksempelvis er det let at skifte hindbær ud med eksempelvis jordbær, rabarber eller potentielt havtorn eller solbær til efteråret.
Ingredienser