Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.
Opskrift
Den klassiske friterede Camembert er lækker og cremet indeni og sprød og knasende udenpå. Jeg har her afskaffet den klassiske solbær marmelade og i stedet erstattet den med Kastbergs kraftfulde Solbær Sorbet, som i stedet skal give det ønskede modspil i denne klassiker. Den cremede smag af camembert frit er afbalanceret med en let syrlighed, der kommer fra osten. Denne syrlighed giver retten en mere kompleks smag ved at skabe en balance mellem det salte og den cremede smag.
Ingredienser
Camembert
Panku rasp
Brød Croutoner
Flaget salt
Amber chokolade
Kastbergs Solbær Sorbet