Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Tobias Evers

Tobias Evers blev i 1999 uddannet kok på Hotel Casino Im Park i Nordrhein Westphalen. Han blev i 2007 tilknyttet, som souschef på Restaurant Coast og blev chef de cuisine i 2009, siden har han dygtigt ledes det ambitiøse køkken ind i Michelin guiden.


Opskrift

Chokolade Mousse med Solbær Sorbet

Denne chokolade mousse er ikke bare en flot dessert, den er også velsmagende. Her er kombineret en bagt chokolademousse, med friske bær, syrlig yoghurt og endeligt Kastbergs vidunderlige og intense solbær sorbet. Denne dessert har en dejlig balance, og chokolade mousse rige, glatte og cremede smag af chokolade er bare umulig at modstå.

Ingredienser

Kastbergs Solbær Sorbet
Bagt Chokolademousse
Yoghurt
Blåbær