Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Steffen Villadsen
I 2006 blev Steffen uddannet kok og har siden været på en misundelsesværdig rejse som kok. Han har arbejdet på Michelin kok Den Røde Cottage, inden han blev hentet ind som køkkenchef som afløser for selveste Michel Michaud på Molskroen ved Ebeltoft. I dag er Steffen igang med næste kapitel på sin gastronomiske rejse, i sin rolle som Gastronomisk Chef på Sjette Frederiks Kro
Opskrift
Choux au Craquelin er en lille bolle, som er fyldt med en blød og lækker creme, og som er dækket af en sød, knasende skorpe. På toppen er der et sprødt lag sukkerkrystaller. Dette bidrager til, at desserten ikke blot har en blød og lækker konsistens, men også et sprødt element, som er en fornøjelse for dine smagsløg. Men hvad er det, der gør denne dessert så lækker? Denne teksturmæssigt interessante dessert er ikke kun berømt i Frankrig; den er en international favorit. En ting, som mange synes, er særligt interessant ved Craquelin, er dens unikke evne til at give en tilfredsstillende crunch, der komplementerer det bløde og cremede fyld. De saftige, tropiske smagsnoter i mangokompotten tager Choux au Craquelin til næste niveau, mens vaniljeisen giver en balance i smagen, der er uimodståelig.
Ingredienser
Choux au Craquelin
Mangokompot
Ristet sesam
Vaniljeis
Serveres med lun chokoladesauce