Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Nikolaj Wilhardt
Omdrejningspunktet i Nikolajs gastronomiske univers er det franske køkken, som han lærte under sin læretid på den gastronomiske højborg, Falsled Kro. I dag er Nikolaj Køkkenchef på Molskroens Strandhotel, hvor han serverer fransk inspireret gastronomiske
Opskrift
Denne velkendte klassiske franske dessert Crémè Brûlée fungerer hele året, her har vi lavet en vinter version, hvor den serveres med Kastbergs Mango Sorbet, som giver en perfekt balance i desserten.
Her arbejder flere elementer sammen. Créme Brûlee’ens kan have et lunt ydre, da toppen flamberes for at skabe en sprød og lækker skorpe, og når det kombineres med den kolde sorbet, skaber det nogle kontraster. Desuden går mangoens sødme rigtig godt i dessertkøkkenet og i mange kombinationer.
Ingredienser