Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Santi Rørholm

The Open Kitchen er en restaurant som åbnede tilbage i 2021 i det centrale Aarhus. Restauranten har fokus på kvaliteten af deres råvarer som spejler sig specielt i deres kød og seafood. Fine dining kok Santi Rørholm, der har lavet denne dessert, har arbejdet meget med molekylær gastronomi og gourmet madlavning på forskellige niveauer. Udover hans nuværende stilling hos the Open Kitchen har han bl.a. også erfaring fra Katanga Hill Dining, som var en pop-up gourmet restaurant skabt af No16. Senere hen har han også stået for Le Prés, gourmet restauranten på Norsminde Kro.


Opskrift

Dessert med æble mousse og æble sorbet

Denne elegante dessert består helt enkelt af en sat æblemousse glaseret i en æble-gelé. Desserten serveres med Kastbergs æble sorbet, som her står på en bund af lækker hjemmelavet crumble.

Den originale idé var, at det skulle ligne et æble, der var faldet fra træet og ned på jorden. Og med lidt justeringer og ændringer kom jeg frem til dette resultat.

Æble tilføjer en frisk, sødmefuld smag, men kan også være syrlig, hvilket kan skabe balance i en sød dessert og give modspil samt en mere kompleks smagsoplevelse

Ingredienser

En sat æblemousse vendt med æbletern og smagt til med calvados og glaseret i en æble-gelé
Bund af crumble på malt, hasselnød og bagt hvid chokolade
Kastbergs Æble Sorbet