Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Jakob Møller

Gastronomisk chef hos Aage Damgaard, er uddannet kok og har en fortid, som køkkenchef på Michelin restauranten Frederikshøj og senere på Niels Bugges Kro.


Opskrift

Frysetørret rabarber med Rabarber Sorbet

Jeg er vild med rabarber, for ikke alene er det en af de første afgrøder vi kan høste lokalt i Danmark, det er også en fantastisk grønsag, med et smukt udseende, farve og en dejlig syrligt smag. Denne med frysetørret rabarber, rabarber creme og sorbet er en dessert af rabarber med rabarber.

Ingredienser

Mazarin
Rabarbercreme
Kastbergs Rabarber Sorbet
Frysetørret rarbarber