Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Steffen Villadsen
I 2006 blev Steffen uddannet kok og har siden været på en misundelsesværdig rejse som kok. Han har arbejdet på Michelin kok Den Røde Cottage, inden han blev hentet ind som køkkenchef som afløser for selveste Michel Michaud på Molskroen ved Ebeltoft. I dag er Steffen igang med næste kapitel på sin gastronomiske rejse, i sin rolle som Gastronomisk Chef på Sjette Frederiks Kro
Opskrift
At kombinere sødt og salt i en dessert er en klassisk teknik, der fremhæver smagen af begge elementer. Klisterris og kokosmælk tilfører en naturlig sødme, mens de saltede kokoschips introducerer en nødvendig kontrast. Denne balance gør hver bid kompleks og interessant for ganen. Mango tilfører både sødme og syrlighed, hvilket gør den ideel til desserter. I denne dessert fungerer mangokompot og mangosorbet som friske elementer, der lyser retten op og tilføjer en frugtig dybde.
Klisterris og kokosmælk skaber en cremet og fyldig tekstur, som er meget behagelig. Denne blødhed er en perfekt base for de andre elementer i desserten. De saltede kokoschips tilfører en sprød kontrast, som bryder den bløde tekstur af risene og kokosmælken. Denne variation gør hver bid interessant og sikrer, at desserten ikke bliver ensformig.
Ingredienser
Klisterris i kokosmælk
Mango Kompot
Saltede kokos chips
Mango Sorbet