Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Nikolaj Wilhardt
Omdrejningspunktet i Nikolajs gastronomiske univers er det franske køkken, som han lærte under sin læretid på den den gastronomiske højborg, Falsled Kro. I dag er Nikolaj Køkkenchef på Molskroens Strandhotel, hvor han serverer fransk inspireret gastronomiske oplevelser.
Opskrift
Denne nytårs dessert er udviklet i fællesskab af vores dygtige kokke og ismager Joachim Kastberg. Her er det lykkes at lave en top dessert, hvor smag og præsentation går op i en højere enhed, men den er på samme tid let at tilberede for vores kunder nytårsaften. Nytårsdesserten er en lækker chokoladekugle indeholdende passionsfrugt sorbet og saltet karamelis, med let anretteligt tilbehør.
Denne nytårsdessert er både flot, lækker, og så er den let at anrette for Molskroens kunder i deres hjem på aftenen.
Ingredienser