Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Nikolaj Wilhardt

Omdrejningspunktet i Nikolajs gastronomiske univers er det franske køkken, som han lærte under sin læretid på den den gastronomiske højborg, Falsled Kro. I dag er Nikolaj Køkkenchef på Molskroens Strandhotel, hvor han serverer fransk inspireret gastronomiske oplevelser.


Opskrift

Syltede figner med vaniljeis og karamelsauce

En dejlig klassisk fransk dessert med portvinssyltede figner, serveret med Kastbergs vaniljeis, hakkede pistacienødder og lun karamelsauce. Figner har naturligt en sød smag, men når de er syltede, bliver de endnu sødere. Det betyder, at du med syltede figner kan reducere mængden af sukker eller andre sødemidler i dine desserter. Syltede figner kan også bruges til at tilføje sødme til desserter, der normalt ville være fokuseret på salt eller syrlighed.

Figner har en unik aroma og smag, der kan bidrage til at gøre enhver dessert endnu mere lækker. De har en mild og nøddeagtig smag, der kan give en dyb og raffineret smag til dine desserter.

Ingredienser

Portvinssyltede figner
Pistacienødder
Karamelsauce
Vaniljeis