Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Lakrids is

En lækker lakrids is med dejlig smag af nuanceret lakrids

I denne lakrids is har vi den, i brede kredse, meget velkendte smag af lakrids. Denne smag kendetegnes som værende meget kompleks med sin, alt på samme tid, både søde, bitre, salte og syrlige nuancer. Dette giver den, der spiser isen en dejlig nuanceret smagsoplevelse.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Lakridsrodspulver

Isens intense smag af lakrids

Lakrids er en ingrediens, der får meget polariserede meninger blandt mennesker og kokke. Nogle elsker smagen og bruger den ofte i deres retter, mens andre finder smagen for voldsom til at bruge i madlavning. Lakrids er en subtil ingrediens, der kan tilsætte sine karakteristiske smagsnoter til mad på forskellige måder. Det kan give en smag af salt, sødme eller endda noget skarpt og krydret. Det hele afhænger af typen af ​​lakrids, som man bruger.

I Kastbergs Lakrids is bruger vi 100% lakridsrodspulver til, at give isen den helt rigtige og koncentrerede smag af lakrids.

Lakridsrod kommer fra busken Glycyrrhiza glabra som dyrkes på højsletterne i lande som Iran, Pakistan og Kina. På højsletterne bliver planterne udsat for store temperaturforskelle, hvilket gør den hårdfør og fremprovokerer den koncentrerede smag.

Efter tørring, omdannes rødderne til pulver. Dette brune pulver indeholder den lækreste intense smag, som gør lakridssmagen til favorit i mange desserter. Kastbergs Lakrids er velegnet at serverer som kugle eller quenelle.