Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sisse Pernille Busk
Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.
Opskrift
Baked Alaska er en ret spændende dessert og serveres i hele verden. I min version har jeg solbærsorbet under den brændte marengs. Hertil er det en genial dessert, for den har både blødt, sprødt, sødt, salt og koldt, men effekten når den åbnes er det bedste. Den har altså mange elementer, der tilsammen giver en formidabel dessert
Ingredienser
Bund af Gateau Marcel
Marengs
Solbær Sorbet
Saltet Karamel
Chokolade
Solbær