Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Jon Horskjær
Udlært som kok i 2009 og har siden arbejdet, som bl.a. køkkenchef hos Café Evald og Brasserie i Silkeborg. Jon er en meget dygtig kok, som er inspireret af det franske køkken og hylder gode råvarer og hele jord til bord konceptet.
Opskrift
Chokoladefondant, også kaldet blødende chokoladekage. Denne dessert kan findes på mange restauranter, og selvom den er meget populær, kan den være svær at lave helt perfekt. Bl.a. fordi den både skal være flydende indvendig samt sprød udenpå. Hemmeligheden til succes er at bruge en chokolade af høj kvalitet med et højt kakao indhold, som hjælper chokolade med at emulgere og give fondanten en cremet tekstur.
En af grundene til, at chokolade fondant er så populær, er dens kombination af teksturer og smag. Den bløde og lækre ydre skal kombineret med den flydende chokoladefyld giver en smagsoplevelse, som mange ikke kan modstå. Chokolade fondant kan desuden varieres på mange måder ved at tilføje forskellige smagsgivere – fx kaffe, karamel, lakrids eller appelsin.
Ingredienser
Chokolade fondant
Solbær coulis
Crumble
Quenelle af Kastbergs Vaniljeis