Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Steffen Villadsen
I 2006 blev Steffen uddannet kok og har siden været på en misundelsesværdig rejse som kok. Han har arbejdet på Michelin kok Den Røde Cottage, inden han blev hentet ind som køkkenchef som afløser for selveste Michel Michaud på Molskroen ved Ebeltoft. I dag er Steffen igang med næste kapitel på sin gastronomiske rejse, i sin rolle som Gastronomisk Chef på Sjette Frederiks Kro
Opskrift
Citronfromagen er en klassiker og tæt på at være den perfekte dessert, for den er både luftig, syrlig, sød og frisk. Her det min fortolkning af denne klassiske dessert, kombineret med Kastbergs Stikkelsbær Sorbet, som ligger på bagt hvid chokolade. Citronfromage er elsket af mange. Den er både cremet og syrlig og kan være den perfekte afslutning på en lækker middag, og er svær ikke at holde af
Ingredienser
Citronfromage pyntet med urter
Citronmarmelade
Bagt Hvid Chokolade
Kastbergs Stikkelsbær Sorbet